Bami Indisch rundvlees

Artikelnummer2345
Prijs € 4,99

Bami goreng met rundvlees met heerlijke Indische kruiden.

Bami Indisch rundvlees

Ø/100 g

Energie

573

Kj

Kcal

145

Kcal

Vetten, waarvan

5,5

g

verzadigd

1,8

g

Koolhydraten, waarvan

12,4

g

suikers

1,6

g

Vezels

1,1

g

Eiwitten

8,2

g

Natrium

260

mg

Bewaren bij aanlevering koelverse maaltijden:

De houdbaarheid van deze maaltijd is 7 dagen.

U dient ervoor te zorgen dat de koelverse maaltijden direct na aflevering opgeborgen worden in een goed functionerende koelkast waarbij de temperatuur van de koelverse maaltijden beneden de 7 graden Celsius blijft. Koelverse maaltijden waarvan de houdbaarheidstermijn is verstreken dienen weggegooid te worden. Invriezen van deze koelverse maaltijd is mogelijk. Na het invriezen dient de koelverse maaltijd direct geconsumeerd te worden, niet opnieuw invriezen.

Bewaren bij aanlevering vriesverse maaltijden:

De houdbaarheid van deze vriesverse maaltijden is 90 dagen. Na ontdooien de vriesverse maatijden niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.

U dient ervoor te zorgen dat de vriesverse maaltijden direct na aflevering opgeborgen worden in een goed functionerende vriezer waarbij de temperatuur van de vriesverse maaltijden beneden de -18 graden Celsius blijft. Vriesverse maaltijden waarvan de houdbaarheidstermijn is verstreken dienen weggegooid te worden. Niet opnieuw invriezen.


Bami Indisch rundvlees kan op een van de volgende manieren worden verwarmd *

Bami Indisch rundvlees van Maaltijdspecialist Hertong zijn zeer eenvoudig en snel te bereiden. U kunt Bami Indisch rundvlees regelrecht uit de koeling in de magnetron/oven/combi steamer plaatsen. Hieronder volgen de stappen die u moet nemen voor het beste resultaat voor Bami Indisch rundvlees!

Bami Indisch rundvlees uit de Magnetron

Bereiding van Bami Indisch rundvlees in de magnetron van 650 Watt

  • Neem de Bami Indisch rundvlees uit de koeling
  • Prik gaatjes in de afdekfolie
  • Plaats de Bami Indisch rundvlees in de magnetron
  • Verwarm de Bami Indisch rundvlees 1 minuut per 100 gram op 650 Watt
  • Serveer de Bami Indisch rundvlees zoals u wenst

Bami Indisch rundvlees uit de Oven

Bereiding van Bami Indisch rundvlees in de oven op 120 graden

  • Neem de Bami Indisch rundvlees uit de koeling
  • Haal de folie van de bak en doe hier zilverfolie overheen tegen het uitdrogen.
  • Plaats de Bami Indisch rundvlees in een voorverwarmde oven
  • Verwarm de Bami Indisch rundvlees gedurende 40 minuten
  • Serveer de Bami Indisch rundvlees zoals u wenst

Bami Indisch rundvlees uit de Combi Steamer

Bereiding in de Combi steamer op 120 graden en 50% vocht

  • Neem de Bami Indisch rundvlees uit de koeling
  • Haal de folie van de bak
  • Plaats de Bami Indisch rundvlees in de voorverwarmde Combi Steamer
  • Verwarm de Bami Indisch rundvlees gedurende 20 minuten, tussentijds even doorscheppen
  • Serveer Bami Indisch rundvlees zoals u wenst

* Wanneer u heeft gekozen voor vriesverse maaltijden; de maaltijd eerst laten ontdooien, bij voorkeur in de koelkast. U kunt de maaltijd het beste ontdooien door de maaltijd een avond voor het consumeren in de koelkast te leggen.

Vorige



Ook een reactie geven op Bami Indisch rundvlees

Naam *
E-mailadres *
Onderwerp *
Je bericht*

Maaltijdspecialist Hertong

De Plooij 14/16
7548 CV Boekelo

Tel: 053-4323359
Fax: 053-4328211
E-mail: info@hertong.nl

Klantenservice

Kant en klaar maaltijden
Over ons
Algemene voorwaarden
Verzending en bezorging
Veiligheid en privacy
Betalen bij Hertong

Webshop



Uw postcode: