Zomerzuurkool met casselerrib

Inhoud500 gram
Artikelnummer2342
Prijs € 4,99

Zuurkoolstamppot met ananas, bacon en paprika met casselerrib en jus.

Deze maaltijd is glutenvrij

Bewaren bij aanlevering koelverse maaltijden:

De houdbaarheid van deze maaltijd is 7 dagen.

U dient ervoor te zorgen dat de koelverse maaltijden direct na aflevering opgeborgen worden in een goed functionerende koelkast waarbij de temperatuur van de koelverse maaltijden beneden de 7 graden Celsius blijft. Koelverse maaltijden waarvan de houdbaarheidstermijn is verstreken dienen weggegooid te worden. Invriezen van deze koelverse maaltijd is mogelijk. Na het invriezen dient de koelverse maaltijd direct geconsumeerd te worden, niet opnieuw invriezen.

Bewaren bij aanlevering vriesverse maaltijden:

De houdbaarheid van deze vriesverse maaltijden is 90 dagen. Na ontdooien de vriesverse maatijden niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.

U dient ervoor te zorgen dat de vriesverse maaltijden direct na aflevering opgeborgen worden in een goed functionerende vriezer waarbij de temperatuur van de vriesverse maaltijden beneden de -18 graden Celsius blijft. Vriesverse maaltijden waarvan de houdbaarheidstermijn is verstreken dienen weggegooid te worden. Niet opnieuw invriezen.


Zomerzuurkool met casselerrib kan op een van de volgende manieren worden verwarmd *

Zomerzuurkool met casselerrib van Maaltijdspecialist Hertong zijn zeer eenvoudig en snel te bereiden. U kunt Zomerzuurkool met casselerrib regelrecht uit de koeling in de magnetron/oven/combi steamer plaatsen. Hieronder volgen de stappen die u moet nemen voor het beste resultaat voor Zomerzuurkool met casselerrib!

Zomerzuurkool met casselerrib uit de Magnetron

Bereiding van Zomerzuurkool met casselerrib in de magnetron van 650 Watt

  • Neem de Zomerzuurkool met casselerrib uit de koeling
  • Prik gaatjes in de afdekfolie
  • Plaats de Zomerzuurkool met casselerrib in de magnetron
  • Verwarm de Zomerzuurkool met casselerrib 1 minuut per 100 gram op 650 Watt
  • Serveer de Zomerzuurkool met casselerrib zoals u wenst

Zomerzuurkool met casselerrib uit de Oven

Bereiding van Zomerzuurkool met casselerrib in de oven op 120 graden

  • Neem de Zomerzuurkool met casselerrib uit de koeling
  • Haal de folie van de bak en doe hier zilverfolie overheen tegen het uitdrogen.
  • Plaats de Zomerzuurkool met casselerrib in een voorverwarmde oven
  • Verwarm de Zomerzuurkool met casselerrib gedurende 40 minuten
  • Serveer de Zomerzuurkool met casselerrib zoals u wenst

Zomerzuurkool met casselerrib uit de Combi Steamer

Bereiding in de Combi steamer op 120 graden en 50% vocht

  • Neem de Zomerzuurkool met casselerrib uit de koeling
  • Haal de folie van de bak
  • Plaats de Zomerzuurkool met casselerrib in de voorverwarmde Combi Steamer
  • Verwarm de Zomerzuurkool met casselerrib gedurende 20 minuten, tussentijds even doorscheppen
  • Serveer Zomerzuurkool met casselerrib zoals u wenst

* Wanneer u heeft gekozen voor vriesverse maaltijden; de maaltijd eerst laten ontdooien, bij voorkeur in de koelkast. U kunt de maaltijd het beste ontdooien door de maaltijd een avond voor het consumeren in de koelkast te leggen.

Vorige



Ook een reactie geven op Zomerzuurkool met casselerrib

Naam *
E-mailadres *
Onderwerp *
Je bericht*

Maaltijdspecialist Hertong

De Plooij 14/16
7548 CV Boekelo

Tel: 053-4323359
Fax: 053-4328211
E-mail: info@hertong.nl

Klantenservice

Kant en klaar maaltijden
Over ons
Algemene voorwaarden
Verzending en bezorging
Veiligheid en privacy
Betalen bij Hertong

Webshop



Uw postcode: