Witte bonen in tomatensaus met een kipvink

Inhoud500 gram
Artikelnummer2706
Prijs € 4,99

Witte bonen in tomatensaus met aardappelpuree, een kipvink en jus.

Bewaren bij aanlevering koelverse maaltijden:

De houdbaarheid van deze maaltijd is 7 dagen.

U dient ervoor te zorgen dat de koelverse maaltijden direct na aflevering opgeborgen worden in een goed functionerende koelkast waarbij de temperatuur van de koelverse maaltijden beneden de 7 graden Celsius blijft. Koelverse maaltijden waarvan de houdbaarheidstermijn is verstreken dienen weggegooid te worden. Invriezen van deze koelverse maaltijd is mogelijk. Na het invriezen dient de koelverse maaltijd direct geconsumeerd te worden, niet opnieuw invriezen.

Bewaren bij aanlevering vriesverse maaltijden:

De houdbaarheid van deze vriesverse maaltijden is 90 dagen. Na ontdooien de vriesverse maatijden niet opnieuw invriezen en binnen 24 uur consumeren.

U dient ervoor te zorgen dat de vriesverse maaltijden direct na aflevering opgeborgen worden in een goed functionerende vriezer waarbij de temperatuur van de vriesverse maaltijden beneden de -18 graden Celsius blijft. Vriesverse maaltijden waarvan de houdbaarheidstermijn is verstreken dienen weggegooid te worden. Niet opnieuw invriezen.


Witte bonen in tomatensaus met een kipvink kan op een van de volgende manieren worden verwarmd *

Witte bonen in tomatensaus met een kipvink van Maaltijdspecialist Hertong zijn zeer eenvoudig en snel te bereiden. U kunt Witte bonen in tomatensaus met een kipvink regelrecht uit de koeling in de magnetron/oven/combi steamer plaatsen. Hieronder volgen de stappen die u moet nemen voor het beste resultaat voor Witte bonen in tomatensaus met een kipvink!

Witte bonen in tomatensaus met een kipvink uit de Magnetron

Bereiding van Witte bonen in tomatensaus met een kipvink in de magnetron van 650 Watt

  • Neem de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink uit de koeling
  • Prik gaatjes in de afdekfolie
  • Plaats de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink in de magnetron
  • Verwarm de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink 1 minuut per 100 gram op 650 Watt
  • Serveer de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink zoals u wenst

Witte bonen in tomatensaus met een kipvink uit de Oven

Bereiding van Witte bonen in tomatensaus met een kipvink in de oven op 120 graden

  • Neem de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink uit de koeling
  • Haal de folie van de bak en doe hier zilverfolie overheen tegen het uitdrogen.
  • Plaats de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink in een voorverwarmde oven
  • Verwarm de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink gedurende 40 minuten
  • Serveer de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink zoals u wenst

Witte bonen in tomatensaus met een kipvink uit de Combi Steamer

Bereiding in de Combi steamer op 120 graden en 50% vocht

  • Neem de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink uit de koeling
  • Haal de folie van de bak
  • Plaats de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink in de voorverwarmde Combi Steamer
  • Verwarm de Witte bonen in tomatensaus met een kipvink gedurende 20 minuten, tussentijds even doorscheppen
  • Serveer Witte bonen in tomatensaus met een kipvink zoals u wenst

* Wanneer u heeft gekozen voor vriesverse maaltijden; de maaltijd eerst laten ontdooien, bij voorkeur in de koelkast. U kunt de maaltijd het beste ontdooien door de maaltijd een avond voor het consumeren in de koelkast te leggen.

Vorige



Ook een reactie geven op Witte bonen in tomatensaus met een kipvink

Naam *
E-mailadres *
Onderwerp *
Je bericht*

Maaltijdspecialist Hertong

De Plooij 14/16
7548 CV Boekelo

Tel: 053-4323359
Fax: 053-4328211
E-mail: info@hertong.nl

Klantenservice

Kant en klaar maaltijden
Over ons
Algemene voorwaarden
Verzending en bezorging
Veiligheid en privacy
Betalen bij Hertong

Webshop



Uw postcode: