Verzending en bezorging

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

Wij maken de maaltijden vers voor u op bestelling. Om deze reden hebben wij hieronder een schema gemaakt van de bezorg dagen van koelverse maaltijden.

  • Donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag bestellen = woensdag levering
  • Dinsdag en woensdag bestellen = vrijdag levering.

Wanneer u de keuze maakt voor vriesverse maaltijden, dan kan het bovenstaande schema iets afwijken. U ontvangt hierover bericht.

Houdt u er wel rekening mee dat u thuis bent voor de bezorging? Omdat het om een vers product gaat, wordt deze maar één keer aangeboden.

Wat zijn de verzendkosten als ik iets online bestel?

Voor alle bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn €3,25. Houdt er wel rekening mee dat een zending slechts een keer wordt aangeboden omdat het om een vers product gaat. U dient thuis te zijn voor de bezorging.

Waar leveren we?

Wij leveren in heel Twente vanuit onze webshop. Wij verpakken de maaltijden in thermo-tassen en thermoboxen en voegen koel elementen toe aan uw bestelling. Woont u binnen een straal van 25 kilometer rondom Enschede? Dan komt onze eigen chauffeur de maaltijden bij u bezorgen.

Hertong Maaltijden zijn ook verkrijgbaar bij supermarkten en speciaalzaken verspreid door Nederland. Wellicht wel bij u om de hoek!

Klik hier om te zien bij welke supermarkten/speciaalzaken Hertong Maaltijden verkrijgbaar zijn.

Kan ik mijn bestelling ook op komen halen?

Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid uw bestelling af te halen. Dit heeft een aantal voordelen, maar is uiteraard alleen een geschikte oplossing voor mensen die op redelijke afstand van ons bedrijf werken/wonen. Indien u zelf ophaalt kunt u ook afrekenen bij ontvangst van de goederen. Onze openingstijden voor afhalen zijn:

  • Maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur

Betaalmogelijkheden bij Hertong Maaltijden

Hertong Maaltijden ondersteunt de volgende betalingswijze.

Veilig betalen met iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren. De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Meer informatie over iDEAL 

Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay, marktplaats.nl, dcp-shop.nl en in vele andere online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken op de website van PayPal. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.

Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Meer informatie over PayPal

Op www.paypal.nl vind je meer informatie over het PayPal-betaalsysteem.

Maaltijdspecialist Hertong

De Plooij 16
7548 CV Boekelo

Tel: 053-4323359
Fax: 053-4328211
E-mail: info@hertong.nl

Klantenservice

Kant en klaar maaltijden
Over ons
Algemene voorwaarden
Verzending en bezorging
Veiligheid en privacy
Betalen bij Hertong

WebshopUw postcode: