Filosofie

Uiterste zorg

Alle producten worden met een uiterste zorg bereid en voldoen aan de hoogste kwalitatieve eisen. De maaltijden zijn gemaakt met de meest hoogwaardige grondstoffen en bevatten geen toegevoegde kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen. Bereid alsof deze voor eigen gasten, patiënten of klanten zijn! Het ambachtelijke productieproces voldoet aan de meest recente eisen. Hiernaast is Hertong HACCP en FSSC 22000 gecertificeerd.

Een tevreden klant

Maaltijdspecialist Hertong stelt alles in het werk om tevreden klanten te houden. Dit betekent verwachtingen overtreffen en blijven ontwikkelen. Hierdoor kan Hertong ten allen tijden zowel de consument als de professionele keuken optimaal bedienen met de meest exclusieve maaltijden. Daarnaast neemt Hertong in ogenschouw dat de maaltijden moeten zorgen voor een geringe arbeidsinspanning van haar klanten. En dat scheelt u weer tijd en moeite!

Flexibiliteit

In een dienstverlenende organisatie als Hertong gaat het om mensenwerk. Het succes van Hertong is onlosmakelijk verbonden met de inzet van haar medewerkers en de kennis om kwaliteitsproducten continue te kunnen aanbieden. Doordat er korte lijnen binnen het ambachtelijke productieproces bestaan, kunnen snelle omschakelingen gemaakt worden. U bent dus snel voorzien van een oplossing voor uw voorschriften en wensen.

Maaltijdspecialist Hertong

De Plooij 16
7548 CV Boekelo

Tel: 053-4323359
Fax: 053-4328211
E-mail: info@hertong.nl

Klantenservice

Kant en klaar maaltijden
Over ons
Algemene voorwaarden
Verzending en bezorging
Veiligheid en privacy
Betalen bij Hertong

WebshopUw postcode: