Betaalmogelijkheden bij Hertong Maaltijden

Hertong Maaltijden ondersteund de volgende betalingswijze.

Veilig betalen met iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren. De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Meer informatie over iDEAL 

Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay, marktplaats.nl, dcp-shop.nl en in vele andere online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken op de website van PayPal. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.

Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Meer informatie over PayPal

Op www.paypal.nl vind je meer informatie over het PayPal-betaalsysteem.

Maaltijdspecialist Hertong

De Plooij 16
7548 CV Boekelo

Tel: 053-4323359
Fax: 053-4328211
E-mail: info@hertong.nl

Klantenservice

Kant en klaar maaltijden
Over ons
Algemene voorwaarden
Verzending en bezorging
Veiligheid en privacy
Betalen bij Hertong

WebshopUw postcode: