Kant-en-klaar maaltijden

Voor koelverse kant-en-klaar maaltijden kunt u terecht bij Hertong Maaltijd Specialist. Hertong is specialist op het gebied van kant-en-klaar maaltijden. Zowel in de zomer als in de winter worden de ambachtelijke kant-en-klaar maaltijden geproduceerd. Door de jarenlange ervaring is het mogelijk om een zeer ruim assortiment van kant-en-klaar maaltijden aan te bieden.

Voor koelverse kant-en-klaar maaltijden bent u bij Hertong aan het juiste adres. Belangrijk om te weten is dat Hertong HACCP en FFSC22000 gecertificeerd is. Hieruit blijkt dat Hertong op het gebied van kwaliteit aan de Europese richtlijnen voldoet. Hertong maaltijden is in Twente bekend om het ambachtelijk produceren van de voeding, dat smaakt zoals thuis.

De kant-en-klaar maaltijden zijn op een eenvoudige manier te bestellen via de overzichtelijke webshop. De koelverse kant-en-klaar maaltijden worden niet ingevroren geleverd maar dagvers geproduceerd en vervolgens bij u thuis afgeleverd door een eigen bezorgdienst. Hertong verzorgt dus het gehele traject van de kant-en-klaar maaltijden van productie tot de aflevering bij u thuis.

Assortiment van kant-en-klaar maaltijden

Kenmerken kant-en-klaar maaltijden

  • Ambachtelijke kant-en-klaar-maaltijden
  • Vers bereide kant-en-klaar-maaltijden
  • Niet ingevroren kant-en-klaar maaltijden
  • Kant-en-klaar maaltijden zijn eenvoudig te bestellen

Bij Hertong kunt u nu ook de keuze maken voor vries verse kant-en-klaar maaltijden. Toch geeft Hertong de voorkeur aan koelverse kant-en-klaar maaltijden, omdat zij ervan overtuigd is dat bij dagverse productie van kant-en-klaar maaltijden de smaak beter behouden blijft. Het niet noodzakelijk om de maaltijden in te vriezen vanwege de langere houdbaarheid van de kant-en-klaar maaltijden. Uiteraard is het wel mogelijk om de maaltijden in te vriezen nadat deze bij u thuis zijn bezorgd. Ondanks de langere houdbaarheid worden er nauwelijks conserveringsmiddelen en smaakstoffen in de kant-en-klaar maaltijden van Hertong verwerkt. Als deze stoffen gebruikt worden, dan zijn dit alleen natuurlijke middelen die in de kant-en-klaar maaltijden verwerkt worden.

Uw kunt onze kant-en-klaar maaltijden eenvoudig bestellen via onze  kant-en-klaar maaltijden webshop.

Kant-en-klaar maaltijden

Maaltijdspecialist Hertong

De Plooij 16
7548 CV Boekelo

Tel: 053-4323359
Fax: 053-4328211
E-mail: info@hertong.nl

Klantenservice

Kant en klaar maaltijden
Over ons
Algemene voorwaarden
Verzending en bezorging
Veiligheid en privacy
Betalen bij Hertong

WebshopUw postcode: